Mogelijkheden: hoe kan InnerZicht jou helpen?

Persoonlijke coaching

Vandaag de dag zijn 'persoonlijke gesprekken' zeldzaam. We zijn druk, moeten presteren, scoren, en vooral ZIJN wat anderen vinden dat we moeten zijn. Het is juist belangrijk te ZIJN wie je werkelijk bent. Van daaruit kun je weer bouwen en leven zoals je zelf wilt. Door het stellen van de juiste vragen word je weer bewust van je werkelijke verlangens. Praten over wat je bezig houdt geeft inzicht in jezelf en is nodig om weer verder te kunnen op de manier die jij belangrijk vindt.

Mentale ondersteuning bij Topprestaties

Mentale begeleiding is nodig op het moment dat de omstandigheden (werk/privé) afleiden van de prestaties. Zelfkennis is noodzakelijk om optimaal te presteren (op ieder gebied). Leer je van jezelf of steek je liever je kop in het zand? De Focus op wat je wilt is heel belangrijk, visualisatie om je doel voor ogen houden een must. Maar het allerbelangrijkste is misschien wel dat er gewoon iemand is waar je in "vertrouwen" je irritaties (teamsport), twijfels, en gevoelens kwijt kunt om daarna weer aan de slag te gaan.

Verandering of verlies

We zijn vaak bang voor veranderingen en voor het maken van keuzes. Veranderingen kunnen dus heel ingrijpend voor je zijn; je verliest je baan, je zekerheden, je vertrouwde omgeving of iemand die je lief hebt. Ik leer je met deze verandering om te gaan en maak je bewust van het effect van de angst die je ervaart, wat die met je doet en hoe je die kunt omzetten.


Goed gesprek cheque

Iemand bedanken of belonen? Bestel dan “de Goed Gesprek cheque”!

Een origineel cadeau!

Een goed gesprek kan ruimte geven voor vele maanden, je hart luchten, iets bespreken waar je al een tijd mee rond loopt, of gewoon nieuwe ideeën doorspreken in haalbaarheid. Alles is bespreekbaar. Loopbaan of het vinden van je passie. Persoonlijke ontwikkeling op maat! Het gesprek is natuurlijk vertrouwelijk.

Ook voor bedrijven is "de Goed Gesprek Cheque" ideaal. Mocht u geïnteresseerd zijn om uw personeel iets persoonlijks te geven dan is dit zeker uniek!

Voor meer vragen neem gerust contact met me op:
06-51242413 of info@innerzicht.nl

Presentatietraining

Vanuit mijn ervaring als programmamaker en trainer interview bied ik begeleiding en/of training op de onderstaande gebieden:

  • Presentatietraining

    Geen overbodige luxe als je vaak voor een groep staat of regelmatig gevraagd wordt voor interviews op radio of televisie. Tijdens deze training wordt je bewust gemaakt van wat je doet en vooral hoe je het doet. Uitstraling (non-verbale communicatie) is enorm belangrijk, als dat niet goed is zal niemand de inhoud van je verhaal horen. Na deze training sta je zelfverzekerd voor een groep die écht hoort wat je te zeggen hebt.
  • Non-verbale communicatie

    Aandacht voor wat mensen zeggen zonder dat ze woorden gebruiken. Niet alleen over je gesprekspartner of groep, maar wat laat je zelf zien als je aan het communiceren bent!

Bovenstaande trainingen kunnen zowel voor een groep als individueel gegeven worden.

Inschrijven
workshop

De kracht van het NU, maar dan in de praktijk!

Dat het NU het enige moment is dat er is mag duidelijk zijn. Dat het je kan helpen om rust te vinden, je stressvolle verhalen in je hoofd te doen sussen is wel bekend, maar hoe hou je het vol?

) Bekijk hier alle info en meld je aan

Presentatoren begeleiding

We bespreken je werk, kijken of luisteren terug om zo tot betere resultaten te komen. Interviewtechniek is daar een onderdeel van. Daarnaast voeren we vertrouwelijke gesprekken over de zaken waar je tegenaan loopt en werken we aan je eventuele onzekerheden. Bewust blijven van wie je bent en wat je wilt is noodzakelijk om sterk te blijven in wat je doet.

Themasessies: Reflectie voor directeuren en managers

Hoe sta je in je rol? Speel je een rol of ben je een leider? Hoe staat het met de mensen om je heen? Voel je weerstand? Komen er veranderingen aan, zijn mensen onzeker? EN...gaat iedereen dezelfde kant op? Op een mooie plek in de bossen van de Soesterduinen bespreken we hoe de zaken er voor staan en wat er nodig is om weer vol passie aan de slag te gaan. Je gaat absoluut ervaren dat je omgeving aangeraakt zal worden door je nieuwe inzichten.

  • Meer info over de themasessies vind je hier
  • Hoe kan InnerZicht jou helpen?
    Neem contact op