Over Hellen Kabel

Persoonlijke coaching

InnerZicht is ontstaan vanuit mijn passie voor mensen. Ik ben geïnteresseerd in denkprocessen maar vooral in het bewust maken van deze gedachten om ze vervolgens te kunnen veranderen als ze je niet meer dienen. Ik zie mijzelf als een klankbord, een luisterend oor en een spiegel waar je in mag kijken. Jij kunt weer verantwoordelijkheid nemen voor je eigen situatie als je bewust bent van hoe je de dingen doet zoals je ze nu doet. Wat eenmaal bewust is geworden kan nooit meer onbewust zijn!

Loopbaan

Voor ik met dit bedrijf begon was ik (20 jaar) programmamaker bij de publieke omroep. Ik werkte daar als redacteur, verslaggever, presentator, programmamaker en trainer op het gebied van interview en het presenteren van jezelf. Daarnaast studeerde ik als intuïtief coach af bij IMC mensontwikkeling. Ik ben niet alleen een goede gesprekspartner, maar ook in staat om snel tot de kern door te dringen waardoor een lang traject vermeden kan worden.

"Hellen is een geweldige coach en een geweldig mens. Ze heeft mij hele goede inzichten gegeven waar ik zowel in mijn persoonlijke leven als werkzame leven wat mee kan. Ze is prettig in de omgang, toegankelijk en ze geeft je vertrouwen. Ze heeft iets geweldigs bij mij in gang gezet en daar pluk ik nu de vruchten van."

) Aanbeveling van Marion Jansen op Linked-in

Hoe kan InnerZicht jou helpen?
Neem contact op